Bagagerumsmatta Jeep Cherokee

Hitta dina skräddarsydda Jeep Cherokee bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Jeep Cherokee perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Jeep Cherokee garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Cherokee KL

2014 - 2021

Jeep Cherokee KL

Cherokee KJ Sport

2002 - 2007

Jeep Cherokee KJ Sport

Cherokee KJ

2002 - 2007

Jeep Cherokee KJ

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Jeep Cherokee bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Jeep Cherokee inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Jeep Cherokee bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Jeep Cherokee nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida