Bagagerumsmatta Volkswagen Passat

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Volkswagen Passat? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Volkswagen Passat perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Volkswagen Passat garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Passat B8

09/2019 - 2021 | Kombi

Volkswagen Passat B8

Passat B8

09/2019 - 2021 | Sedan

Volkswagen Passat B8

Passat B8

2014 - 09/2019 | Kombi

Volkswagen Passat B8

Passat B8

2014 - 09/2019 | Sedan

Volkswagen Passat B8

Passat B7

2010 - 2014 | Kombi

Volkswagen Passat B7

Passat B7

2010 - 2014 | Sedan

Volkswagen Passat B7

Passat B6

2005 - 2010 | Kombi

Volkswagen Passat B6

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Passat B6

2005 - 2010 | Sedan

Volkswagen Passat B6

Anpassad Volkswagen Passat bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Volkswagen Passat inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Volkswagen Passat bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Välj din Volkswagen Passat bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida