Bagagerumsmatta för Suzuki Alto

  • Högkvalitativ bagagematta för din Suzuki Alto
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Alto

Alto

2009 - 2023

Bagagerumsmatta för Alto Type 3

Alto

2002 - 2009

Bagagerumsmatta för Alto Type 2

Alto

1994 - 2002

Bagagerumsmatta för Alto Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Här är en lista över våra Suzuki Alto bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Suzuki Alto perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Suzuki Alto garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Suzuki Alto bagagerumsmatta

Suzuki Alto bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Suzuki Alto bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Suzuki Alto bagagemattor. Välj din Suzuki Alto bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida