Bagagerumsmatta för Saab 9-3

  • Högkvalitativ bagagematta för din Saab 9-3
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för 9-3

9-3

2007 - 2012 | SportLimousine

Bagagerumsmatta för 9-3 Type 3

9-3

2003 - 2007 | SportLimousine

Bagagerumsmatta för 9-3 Type 2

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Saab 9-3? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Saab 9-3. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Saab 9-3 bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Anpassad Saab 9-3 bagagerumsmatta

Saab 9-3 bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Saab 9-3 bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Saab 9-3 bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Saab 9-3 nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida