Bagagerumsmatta Renault Megane

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Renault Megane? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Renault Megane perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Renault Megane garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Megane

2020 - 2021 | Sportkombi | Plug-in Hybrid

Renault Megane Type 4

Megane

2016 - 2021 | Sportkombi

Renault Megane Type 4

Megane

2016 - 2021 | 5-deurs

Renault Megane Type 4

Megane

2009 - 2016 | Sportkombi - Bose III

Renault Megane Type 3

Megane

2009 - 2016 | Sportkombi - Bose II

Renault Megane Type 3

Megane

2009 - 2016 | Sportkombi - Bose I

Renault Megane Type 3

Megane

2009 - 2016 | Sportkombi

Renault Megane Type 3

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Megane

2009 - 2016 | 3/5 dörrar

Renault Megane Type 3

Anpassad Renault Megane bagagerumsmatta

Bilar som din Renault Megane har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Renault Megane bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Renault Megane nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida