Bagagerumsmatta Renault Megane

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Renault Megane? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Renault Megane perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Renault Megane garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Megane

2020 - 2020 | Sportkombi | Plug-in Hybrid

Renault Megane Type 4

Megane

2016 - 2020 | Sportkombi

Renault Megane Type 4

Megane

2016 - 2020 | 5-deurs

Renault Megane Type 4

Megane

2009 - 2016 | Sportkombi - Bose III

Renault Megane Type 3

Megane

2009 - 2016 | Sportkombi - Bose II

Renault Megane Type 3

Megane

2009 - 2016 | Sportkombi - Bose I

Renault Megane Type 3

Megane

2009 - 2016 | Sportkombi

Renault Megane Type 3

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Renault Megane bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Renault Megane inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Renault Megane bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Renault Megane nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida