Bagagerumsmatta Renault Captur

Här är en lista över våra Renault Captur bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Renault Captur. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Renault Captur bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Captur

12/2019 - 2020

Renault Captur Type 2

Captur

06/2017 - 12/2019

Renault Captur Type 2

Captur

2013 - 06/2017

Renault Captur Type 1

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Renault Captur bagagerumsmatta

Alla bilar från Renault Captur har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Renault Captur bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Renault Captur bagagerumsmattor. Välj din Renault Captur bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida