Bagagerumsmatta för Renault Captur

  • Högkvalitativ bagagematta för din Renault Captur
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Captur

Captur

2020 - 2023 | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta för Captur Type 2

Captur

2020 - 2023 | Bi-Fuel (LPG)

Bagagerumsmatta för Captur Type 2

Captur

12/2019 - 2023

Bagagerumsmatta för Captur Type 2

Captur

06/2017 - 12/2019

Bagagerumsmatta för Captur Type 2

Captur

2013 - 06/2017

Bagagerumsmatta för Captur Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Här är en lista över våra Renault Captur bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Renault Captur perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Renault Captur bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Anpassad Renault Captur bagagerumsmatta

Bilar som din Renault Captur har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Renault Captur bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Renault Captur bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Renault Captur nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida