Bagagerumsmatta Renault Captur

Anpassade Renault Captur bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Renault Captur perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Renault Captur garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Captur

2020 - 2022 | Plug-in Hybrid

Renault Captur Type 2

Captur

2020 - 2022 | Bi-Fuel (LPG)

Renault Captur Type 2

Captur

12/2019 - 2022

Renault Captur Type 2

Captur

06/2017 - 12/2019

Renault Captur Type 2

Captur

2013 - 06/2017

Renault Captur Type 1

491 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Renault Captur bagagerumsmatta

Renault Captur bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Renault Captur bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Renault Captur nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida