Bagagerumsmatta för Mitsubishi Outlander

  • Högkvalitativ bagagematta för din Mitsubishi Outlander
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Outlander

Outlander

09/2018 - 2024 | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta för Outlander  Type 4

Outlander

09/2018 - 2024

Bagagerumsmatta för Outlander  Type 4

Outlander

2013 - 09/2018 | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta för Outlander  Type 3

Outlander

2012 - 09/2018

Bagagerumsmatta för Outlander  Type 3

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Mitsubishi Outlander ? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Mitsubishi Outlander perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mitsubishi Outlander garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Mitsubishi Outlander bagagerumsmatta

Mitsubishi Outlander bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Mitsubishi Outlander bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Mitsubishi Outlander bagagemattor. Välj din Mitsubishi Outlander bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida