Bagagerumsmatta Mitsubishi Outlander

Anpassade Mitsubishi Outlander bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Mitsubishi Outlander . Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mitsubishi Outlander garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Outlander

09/2018 - 2020 | Plug-in Hybrid

Mitsubishi Outlander  Type 4

Outlander

09/2018 - 2020

Mitsubishi Outlander  Type 4

Outlander

2013 - 09/2018 | Plug-in Hybrid

Mitsubishi Outlander  Type 3

Outlander

2012 - 09/2018

Mitsubishi Outlander  Type 3

Anpassad Mitsubishi Outlander bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Mitsubishi Outlander inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mitsubishi Outlander bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Välj din Mitsubishi Outlander bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida