Bagagerumsmatta Landrover Freelander

Hitta dina skräddarsydda Landrover Freelander bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Landrover Freelander. Vi garanterar 100% perfekt passform. Att välja en Landrover Freelander bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Freelander

2012 - 2014

Bagagerumsmatta Freelander Type 4

Freelander

2007 - 2012

Bagagerumsmatta Freelander Type 3

Freelander

2003 - 2007

Bagagerumsmatta Freelander Type 2

Freelander

1997 - 2003 | Automatisk

Bagagerumsmatta Freelander Type 1

Freelander

1997 - 2003 | Manuell

Bagagerumsmatta Freelander Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Landrover Freelander bagagerumsmatta

Bilar som din Landrover Freelander har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Landrover Freelander bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Landrover Freelander bagagemattor. Beställ en Landrover Freelander bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida