Bagagerumsmatta Landrover Freelander

Hitta dina skräddarsydda Landrover Freelander bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Landrover Freelander. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Landrover Freelander bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Freelander

2012 - 2014

Bagagerumsmatta Freelander Type 4

Freelander

2007 - 2012

Bagagerumsmatta Freelander Type 3

Freelander

2003 - 2007

Bagagerumsmatta Freelander Type 2

Freelander

1997 - 2003 | Automatisk

Bagagerumsmatta Freelander Type 1

Freelander

1997 - 2003 | Manuell

Bagagerumsmatta Freelander Type 1

585 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Landrover Freelander bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Landrover Freelander inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Landrover Freelander bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Landrover Freelander nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida