Bagagerumsmatta för Landrover Freelander

  • Högkvalitativ bagagematta för din Landrover Freelander
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Freelander

Freelander

2012 - 2014

Bagagerumsmatta för Freelander Type 4

Freelander

2007 - 2012

Bagagerumsmatta för Freelander Type 3

Freelander

2003 - 2007

Bagagerumsmatta för Freelander Type 2

Freelander

1997 - 2003 | Automatisk

Bagagerumsmatta för Freelander Type 1

Freelander

1997 - 2003 | Manuell

Bagagerumsmatta för Freelander Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Landrover Freelander? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Landrover Freelander. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Landrover Freelander bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Anpassad Landrover Freelander bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Landrover Freelander inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Landrover Freelander bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Landrover Freelander bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Landrover Freelander nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida