Bagagerumsmatta Landrover Discovery

Anpassade Landrover Discovery bagagerumsmatta. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Landrover Discovery perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Landrover Discovery garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Discovery

04/2017 - 2022 | 7 sitsig

Bagagerumsmatta Discovery  Type 5

Discovery

04/2017 - 2022 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Discovery  Type 5

Discovery

2013 - 04/2017

Bagagerumsmatta Discovery  Type 4 Facelift

Discovery

2009 - 2013

Bagagerumsmatta Discovery  Type 4

Discovery

2004 - 2009

Bagagerumsmatta Discovery  Type 4

Discovery

2004 - 2009

Bagagerumsmatta Discovery  Type 3

Anpassad Landrover Discovery bagagerumsmatta

Alla bilar från Landrover Discovery har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Landrover Discovery bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Beställ en Landrover Discovery bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida