Bagagerumsmatta Honda Jazz

Hitta dina skräddarsydda Honda Jazz bagagerumsmatta här. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Honda Jazz. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Honda Jazz bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Jazz

06/2020 - 2022 | Hybrid | Crosstar

Bagagerumsmatta Jazz Type 5

Jazz

06/2020 - 2022 | Hybrid

Bagagerumsmatta Jazz Type 5

Jazz

01/2018 - 06/2020

Bagagerumsmatta Jazz Type 4

Jazz

2001 - 2008

Bagagerumsmatta Jazz Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Honda Jazz bagagerumsmatta

Bilar som din Honda Jazz har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Honda Jazz bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Honda Jazz bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Honda Jazz nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida