Bagagerumsmatta för Dacia Sandero

  • Högkvalitativ bagagematta för din Dacia Sandero
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Sandero

Sandero

01/2021 - 2023 | Stepway

Bagagerumsmatta för Sandero Type 4

Sandero

01/2021 - 2023

Bagagerumsmatta för Sandero Type 4

Sandero

12/2016 - 01/2021 | Stepway

Bagagerumsmatta för Sandero Type 3

Sandero

12/2016 - 01/2021

Bagagerumsmatta för Sandero Type 3

Sandero

2012 - 12/2016 | Stepway

Bagagerumsmatta för Sandero Type 2

Sandero

2012 - 09/2016

Bagagerumsmatta för Sandero Type 2

Sandero

2008 - 2012 | Stepway

Bagagerumsmatta för Sandero Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Sandero

2008 - 2012

Bagagerumsmatta för Sandero Type 1

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Dacia Sandero? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Dacia Sandero. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Dacia Sandero bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Anpassad Dacia Sandero bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Dacia Sandero inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Dacia Sandero bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Dacia Sandero bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Dacia Sandero nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida