Bagagerumsmatta Dacia Sandero

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Dacia Sandero? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Dacia Sandero. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Att välja en Dacia Sandero bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Sandero

01/2021 - 2022 | Stepway

Bagagerumsmatta Sandero Type 4

Sandero

01/2021 - 2022

Bagagerumsmatta Sandero Type 4

Sandero

12/2016 - 01/2021 | Stepway

Bagagerumsmatta Sandero Type 3

Sandero

12/2016 - 01/2021

Bagagerumsmatta Sandero Type 3

Sandero

2012 - 12/2016 | Stepway

Bagagerumsmatta Sandero Type 2

Sandero

2012 - 09/2016

Bagagerumsmatta Sandero Type 2

Sandero

2008 - 2012 | Stepway

Bagagerumsmatta Sandero Type 1

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Sandero

2008 - 2012

Bagagerumsmatta Sandero Type 1

Anpassad Dacia Sandero bagagerumsmatta

Bilar som din Dacia Sandero har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Dacia Sandero bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Dacia Sandero bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Dacia Sandero nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida