Bagagerumsmatta Dacia Sandero

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Dacia Sandero? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Dacia Sandero. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Dacia Sandero garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Sandero

01/2021 - 2022 | Stepway

Bagagerumsmatta Sandero Type 4

Sandero

01/2021 - 2022

Bagagerumsmatta Sandero Type 4

Sandero

12/2016 - 01/2021 | Stepway

Bagagerumsmatta Sandero Type 3

Sandero

12/2016 - 01/2021

Bagagerumsmatta Sandero Type 3

Sandero

2012 - 12/2016 | Stepway

Bagagerumsmatta Sandero Type 2

Sandero

2012 - 09/2016

Bagagerumsmatta Sandero Type 2

Sandero

2008 - 2012 | Stepway

Bagagerumsmatta Sandero Type 1

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Sandero

2008 - 2012

Bagagerumsmatta Sandero Type 1

Anpassad Dacia Sandero bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Dacia Sandero inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Dacia Sandero bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Beställ en Dacia Sandero bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida