Bagagerumsmatta för Dacia Duster

  • Högkvalitativ bagagematta för din Dacia Duster
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Duster

Duster 2

2023 - 2023

Bagagerumsmatta för Duster Type 4

Duster 2

01/2018 - 2023

Bagagerumsmatta för Duster Type 3

Duster 1

2014 - 01/2018 | Prestige

Bagagerumsmatta för Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Avstånd fästpunkter (Förare) 21 cm

Bagagerumsmatta för Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Avstånd fästpunkter (Förare) 19,5 cm

Bagagerumsmatta för Duster Type 2

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Dacia Duster? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Dacia Duster. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Dacia Duster garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Dacia Duster bagagerumsmatta

Dacia Duster bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Dacia Duster bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Dacia Duster nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida