Bagagerumsmatta Dacia Duster

Anpassade Dacia Duster bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Dacia Duster perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Dacia Duster bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Duster 2

01/2018 - 2022

Bagagerumsmatta Duster Type 3

Duster 1

2014 - 01/2018 | Prestige

Bagagerumsmatta Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Avstånd fästpunkter (Förare) 21 cm

Bagagerumsmatta Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Avstånd fästpunkter (Förare) 19,5 cm

Bagagerumsmatta Duster Type 2

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Dacia Duster bagagerumsmatta

Dacia Duster bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Dacia Duster bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Dacia Duster bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Dacia Duster nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida