Artboard Created with Sketch.

Olika Typer Av Bagagerumsskydd

  • En bagagematta av gummi skyddar golvet i bilen och har halkskydd.
  • En bagagematta tillverkad av tyg skyddar golvet i bilen och har halkskydd, men är inte praktisk när du transporterar smutsiga föremål.
  • Ett bagageskydd av tyg skyddar hela bagageutrymmet, inklusive sidorna, men har ofta ingen halkskyddad botten och är svåra att rengöra.
  • En plastduk i bilens bagageutrymme skyddar golv och kanter, men har oftast inte någon halkskyddad botten.

Vad är skillnaden mellan en bagagematta, ett bagageskydd och plastskydd för ditt bagageutrymme?

Vissa väljer en designad bagagematta för sin bil, andra väljer ett universellt bagageskydd och andra väljer någon form av plastskydd för bagageutrymmet. Oavsett vilken typ av skydd för bagageutrymmet du hade i åtanke är våra bagageskydd i gummi nästan alltid det mest praktiska valet. Detta beror på mattans stabilitet och det faktum att den är gjord för måtten i din bil.

Vi har också ett urval av bagagemattor gjorda av tyg. Precis som våra mattor gjorda av gummi är dessa mycket robusta och har halkskyddande botten. Transporterar du ofta tunga eller smutsiga saker? Då är det bästa alternativet en av våra gummiskydd. En matta tillverkad av tyg är helt okej om du bara transporterar enkla, vardagliga föremål.

Utmärkt betyg!

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

9 / 10

Skydd för bagageutrymmet i gummi

Den här typen av skydd för bagageutrymmet är särskilt populärt bland hundägare. På sidan "Bagageskydd för hundar" kan du läsa varför. Förutom att vara idealiska för hundägare, är dessa gummiskydd perfekta för alla som använder sitt bagageutrymme regelbundet. Så oavsett vad du behöver transportera, med bagageskydd av gummi behöver du aldrig oroa dig för att skada bilens ursprungliga fodring.

Våra bagagemattor av gummi är tillverkade med de bästa materialen och kan tåla allt. De är perfekta för transport av tunga föremål och efter transport av smutsiga saker är de enkla att tvätta med antingen en våt handduk eller till och med en högtryckstvätt.

Måttbeställt skydd för bagageutrymmet

De flesta bagageskydd, oavsett om vi pratar om en matta, en handduk eller en plastduk, passar ofta inte just din bil och är universella produkter. Våra bagagemattor av gummi och tyg är tillverkade så att de passar exakt din bil. Därför behöver du aldrig oroa dig för passformen igen.

Beställ en skräddarsydd bagagerumsmatta här >>

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida