Artboard Created with Sketch.

Bilmattor.com recensioner och kundupplevelser

Bilmattor.com värderar kundernas åsikter högt. Naturligtvis är det trevligt att höra vad vi gör bra som företag, men det är viktigare för oss att höra vad vi kan göra bättre. Detta är anledningen till att vi ständigt letar efter kundens upplevelser och kommentarer.Vi gör detta på flera olika sätt.

Bilmattor.com recensioner från Feedback Company

På en webbshop som Just Carpets är kundernas recensioner extremt värdefulla. Varför? Till att börja med är vi alltid ute efter att göra saker bättre och kundupplevelsen är en av de många utgångspunkter vi använder för att göra detta. För det andra så köper nästan ingen nya bilmattor varje månad eller år, vilket innebär att vårt namn inte är allmänt känt, även om vi har funnits i mer än tio år!

Det är mycket viktigt för okända webbshoppar att visa det förtroende våra kunder har i oss. Därför har vi arbetat hårt de senaste åren för att göra vår webbshop lättanvänd och för att samla så många kundupplevelser som möjligt. Detta har lönat sig mycket.

Under denna tid har vi samlat mer än 7 000 recensioner på feedbackcompany.nl. Utifrån dessa recensioner kan vi se att Just Carpets fått 9 i medelpoäng och 96% av våra kunder skulle rekommendera våra tjänster! Genom att samla in och analysera dessa erfarenheter försöker vi ständigt att optimera våra interna företags- och produktionsprocesser och arbeta för en optimal kundupplevelse.

Är alla recensioner positiva? Nej, tyvärr inte. Men vi skäms inte för det. I ett produktionsföretag som går igenom hundratals anpassade beställningar per dag händer det oundvikligt misstag då och då, trots allt är vi bara människor också. Det som är viktigast för oss är att vi gör allt vi kan för att fixa våra misstag.

Vi har nyligen börjat samla in kundupplevelser på Google och mer än 1 000 entusiastiska kunder följer oss på Facebook!

Tveka inte längre och beställ dina bilmattor eller bagagemattor på Bilmattor.com!

Utmärkt betyg!

"Mycket fin vara"

9 / 10

.

review

.

.

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida