Artboard Created with Sketch.

Betalning i efterskott

Bilmattor.com erbjuder bekvämligheten att betala i efterskott om du så önskar.

Förtroende
Bilmattor.com värderar verkligen förtroende. Vi uppskattar om våra kunder litar på oss men vi förstår att det inte alltid är så självklart. Vår webbutik använder webbshoppen 'Keurmerk', som alltid garanterar dig en säker transaktion och pålitlig shoppingupplevelse online. Kontakta vår kundtjänst om du har ett klagomål; vi strävar efter att komma till en lämplig lösning inom en arbetsdag. Dessutom kan du läsa vad andra kunder tycker om oss på The Feedback Company. 

Betalning i efterskott
Här går förtroende åt båda hållen. Därför erbjuder vi dig möjligheten att betala för dina bilmattor i efterskott, förutom att betala för dem via iDEAL, ett kreditkort eller Mister Cash. För betalningar via faktura debiterar vi ytterligare €1.50.

Metod
Föredrar du att betala i efterskott? I så fall kommer vi att skicka ett e-postmeddelande med motsvarande faktura efter att vi har skickat din beställning. Betalningstiden för denna faktura är sju dagar. Är du inte nöjd med dina bilmattor? Vi erbjuder en pengarna tillbaka-garanti och strävar efter att hitta en lämplig lösning inom en arbetsdag. Detta betyder antingen en ny bilmatta eller pengarna tillbaka.

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida