Header afbeelding

Bilmattor för Tesla Model 3? Från mjuk matta till robust gummi!

Tesla Model 3 är för närvarande den yngsta i en familj på fyra. Förutom Model 3 har vi fått Model Y, Model S och Tesla Model X. Teslas chef, Elon Musks skapelser har tagits emot väl av allmänheten. Model 3 är också mycket populär och flyger av produktionslinjen.

Precis som sina föregångare har Tesla Model 3 en otroligt snygg inredning och utsidan lämnar lite till fantasin. Ändå hör vi ofta att något om interiören är lite udda. Som tillverkare av högkvalitativa mattor fixar vi biffen. Letar du efter bilmattor till din Tesla Model 3? Hos Bilmattor.com tillverkar vi olika versioner av bilmattor för "M3". 

Tack vare det tjocka tyget som används ger våra bilmattor din Tesla en extra boost i lyxavdelningen. Du kan också välja mellan en rad kanter och ha en logo stämplad på mattan. Om du vill:

  • Sömmar i din favoritfärg?
  • Dubbla sömmar i din favoritfärg?
  • Personliga mattor med logotyp?

Nästan allt är möjligt (förutom logotyper från varumärken)

Vi ger dig en garanti på 2 till 4 år för våra Tesla bilmattor, men inte för ingenting såklart.

Våra mattor är lätta att rengöra tack vare det tjocka materialet. Standard bilmattor tillverkas ofta med en tunnare, billigare matta. Sand och annan smuts fastnar då i "botten" av mattorna.Våra mattor är tjockare och tillverkade av material med lång lugg, vilket innebär att smuts blir kvar på fransarna och därför lätt kan dammsugas.

Gå direkt till våra olika mattor för Tesla Model 3 >>

Säkerheten först!

Alla våra bilmattor har bottnar med halkskydd som hindrar dem från att komma under pedalerna och glida runt. Stabilt och säkert.

Inga bilmattor i din Tesla Model 3 SR+?

Vi hör allt oftare att Model 3 Standard Range Plus levereras utan bilmattor. En stor besvikelse med tanke på att de är en av finputsningarna, särskilt i en lyxbil som en Tesla. Dessutom fungerar bilmattor som ett extra skydd för mattan som täcker golvet i din Tesla.

Våra mattor ger din Tesla det utseende som den skapades för. Mattorna vi tillverkar är gjorda för att hantera mycket och därför erbjuder vi en garanti som bevisar att det inte finns någon anledning över huvud taget att tvivla på kvaliteten. Oavsett om din Tesla levererades med bilmattor eller inte, ger våra mattor alltid extra värde.

Bagagerumsmatta Tesla Model 3

Vi har också ett urval av bagagemattor att välja mellan. En bra bagagematta är körsbäret på toppen för din Tesla. Vi har alternativ i både tyg och gummi. Våra bagagemattor av gummi har en upphöjd kant så att smuts och fukt inte har någon chans. Perfekt för husdjur eller leriga skor efter en promenad i skogen.

Bilmattor + en bagagematta för din Tesla Model 3? Vi har en attraktiv rabatt för just det.

Det är enkelt att använda rabattkoden. Lägg dina bilmattor eller bagagemattor i kundvagnen så visas en popup automatiskt där du kan få din rabatt

Dags att köpa bilmattor för Tesla Model 3? 

Det är enkelt att beställa dina bilmattor och/eller bagagemattor. Med hjälp av kontrollpanelen längst upp på sidan kan du enkelt navigera till bil- eller bagagemattorna för Tesla Model 3.

 

Artboard Created with Sketch.

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida