Header afbeelding

DuoGrip Gummi Bagagematta

Bagagemattan 'DuoGrip Gummi' är helt egenutvecklad och producerad i vår egen kedja. En praktisk och lätt bagagematta som är enkel att rengöra och skyddar din bil bagageutrymme mot all slags smuts. Dessutom har denna 'DuoGrip Rubber' bagagematta ett vackert utseende tack vare den lyxiga bandade kanten.  

Tillverkade av gummi och ett starkt halkskyddsmaterial

Bagagemattan 'DuoGrip Gummi' är gjord av gummi på översidan och tillverkad av ett material vi bäst kan beskriva som superhalkskydd på undersidan. Eftersom den är så otroligt halkskyddande kommer bagagemattan att sitta perfekt på plats. 

Översidan är gjord av gummi med små dubbar på. Denna struktur ger också en halkskyddande effekt och naturligtvis är gummi även mycket praktiskt. Vill du transportera smutsiga saker? Inga problem, denna matta är idealisk för de mer extrema förhållandena. Är bagagemattan smutsig? Rengör i så fall med en fuktig trasa och tvålvatten. 

Hur skiljer detta sig från en 'vanlig' gummimatta?  

Du kanske undrar vad skillnaden är mellan vår 'DuoGrip Gummi' bagagematta och en vanlig bagagematta av gummi. Huvudskillnaden är att vår 'DuoGrip Gummi' bagagematta är lätt och därför mycket mer praktisk än en vanlig gummimatta. Dessutom har DuoGrip-varianten en vacker finish med en bandad kant.  

Bagagemattan 'DuoGrip Gummi' är skräddarsydd

En av de största fördelarna av våra produkter är att de är tillverkade exakt efter mått. Denna nya bagagematta passar perfekt, det betyder att inga sömmar syns och att fukt eller smuts inte kan komma mellan mattan och bilens bagage. 

Praktiskt handtag

Bagagemattan har ett bekvämt handtag som gör att mattan kan tas bort från bagageutrymmet i en enkel rörelse. Handtaget har en fin finish och har vårt eget märke Kovvar®.    

Överblick av fördelarna med bagagemattan 'DuoGrip Gummi'

  • Lätt att rengöra.
  • Enkel att installera.
  • Lång hållbarhet tack vare perfekt passform.
  • Vattentät och halkskyddad.  
  • Praktiskt handtag.
  • Lätt vikt.
  • Tack vare gummiprofilen ger mattan gott om grepp.
  • 4 års garanti.

 DuoGrip Rubber kofferbakmat

Beställ din 'DuoGrip Gummi' bagagematta  

En DuoGrip Gummi bagagematta är en absolut fördel för din bil. Självklart tycker vi att varje bil ska ha en bagagematta, både för utseende men särskilt för funktionalitet och skydd. Beställ din skräddarsydda 'DuoGrip Gummi' bilmatta nedan..

Artboard Created with Sketch.

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida