Artboard Created with Sketch.

Köper du bilmattor?

Köper du bilmattor? Vad ska du faktiskt leta efter när du köper nya bilmattor? Och vilka typer av bilmattor finns det? Vid första anblicken verkar bilmattor inte vara mer än enkla mattor för din bils golv. Ingenting kan vara mindre sant. På den här sidan berättar jag exakt vad du ska vara uppmärksam på när du köper nya bilmattor.

Vet du redan exakt vilka bilmattor du behöver? Beställ dem nu med hjälp av kontrollpanelen ovan.

Köper du bilmattor? Här är vad du bör tänka på!

Ny uppsättning bilmattor? Hur ofta använder du din bil? Köpet av rätt bilmattor börjar med frågan: hur ofta använder du din bil? Kör du ofta? För jobbet kanske? Eller mindre ofta, bara några gånger i veckan? De som använder sin bil ofta ber inte bara om mycket från själva bilen, men också från sina bilmattor. Det är inte svårt att dra slutsatsen att människor som använder sin bil oftare har bättre nytta av tjocka och högkvalitativa bilmattor än en mindre bit skräp.

Här på Bilmattor.com erbjuder vi en mängd olika bilmattor, jag har lagt dem alla i en lista här nedan:

  • Nålfilt
  • Velour
  • Lyxvelour
  • Saxony
  • Gummi

Utmärkt betyg!

"Mycket fin vara"

9 / 10

.

.

Bilmattor av nålfilt

Den första typen av mattor vi erbjuder är nålfilt. Nålfilt är den billigaste varianten och också den minst hållbara. Det betyder naturligtvis inte att dessa mattor är "dåliga". Dessa mattor passar bra för folk som inte använder sina bilar ofta och inte bryr sig särskilt mycket om att ha ett lyxigt utseende.

Bilmattor av velour

Den andra typen av mattor vi erbjuder är velour. Velour är tillverkat av ett tjockare tyg än nålfiltsversionen. Detta ger din bil en mer lyxig look och kvaliteten är också mer hållbar än nålfilt. En annan fördel är den enkla rengöringen. Detta tack vare tygets struktur.

Bilmattor av lyxvelour

Namnet säger allt. Den lyxiga velouren är lite tjockare än den normala velourvarianten och ger din bil ett mycket snyggare utseende. Dessa mattor har lång livslängd och är lätta att dammsuga. Tack vare hållbarheten av denna matta får du en generös 3 års garanti på kvaliteten.

Bilmattor av saxony

Saxony-materialet vi använder är av högsta kvalitet. Det är tillverkat med långa trådar som gör mattan mycket tjock och mjuk. Kvaliteten på dessa mattor är jämförbar med de dyraste mattor som finns tillgängliga för bostäder. Dessa mattor har den längsta hållbarheten och har därför 4 års garanti.

Bilmattor av gummi

Utöver våra bilmattor av tyg erbjuder vi även gummibilmattor. Våra gummibilmattor är perfekta för tung användning. Tänk på vinter- och höstsäsongerna, eller efter att du har tagit en vandring genom skogen. Med gummibilmattorna har vi även bagagemattor i gummi, vilka är perfekta om du till exempel tar med dig in hund till skogen. Våra gummibilmattor är extremt starka och lätta att rengöra. Mattorna är doftlösa och passar perfekt i din bil, de är faktiskt gjorda efter mått från bilens specifika märke och modell.

Olika kanter

Du kan välja mellan en mängd kanter för dina bilmattor. Här är en översikt:

  • Nubuck (i olika färger)
  • Söm
  • Dubbelsöm
  • Tyg
  • Läder (i olika färger)

Under beställningsprocessen kan du välja den kant du vill ha.

Bilmattor med logotyp

Vill du ge dina bilmattor en personlig touch? Inga problem. Vi kan dekorera dina bilmattor med din personliga logotyp eller text. På sidan "Bilmattor med logotyp" kan du läsa allt om det.

Måttbeställda bilmattor

Alla våra bilmattor är gjorda efter perfekta mått. Av denna anledning garanterar vi perfekt passform varje gång för alla mattor som lämnar byggnaden. Sidan "Skräddarsydda bilmattor" berättar allt om hur vi uppnår en exakt och perfekt passform.

Varför inte använda universella bilmattor?

Vi säljer endast måttade bilmattor. Vilket betyder bilmattor som är gjorda för att exakt passa din bils märke och modell. Vi har gjort ett medvetet val att inte sälja universella bilmattor.Detta beror på det faktum att dessa mattor aldrig passar bra och flyttar sig lätt. Du kan inte fästa dem i det ursprungliga fästsystemet i din bil, vilket gör dem till allt annat än idealiska.

 

Rengöring av dina bilmattor

En vanlig fråga är hur man rengör bilmattor. Bilmattor rengörs enkelt med en dammsugare. Som vi nämnde är de dyrare kvalitetsmattorna lättare att rengöra. Nålfiltsversionen är lättast att rengöra med en gammaldags mattpiska.

Varför är bilmattor så viktiga?

Jag avslutar den här artikeln med att berätta varför bilmattor är så viktiga för din bil. De ger inte bara en vacker interiör, de skyddar även golvet i din bil. För att skydda golvet i din bil är det viktigt att det täcks med en vacker uppsättning bilmattor.

Det är enkelt att beställa bilmattor. Med hjälp av kontrollpanelen ovan gör du det med bara några klick.

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida