Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com bilmattor

Kovvar® är det ledande kvalitetsmärket för bilmattor. Kovvar garanterar de bästa materialen, hög kvalitet och perfekt passform. Allt över en rad olika prispunkter. Från våra mest prisvärda bilmattor till de mest lyxiga, avancerade versionerna: oavsett vad du väljer betyder Kovvars hantverk att du väljer kvalitet.

Perfekt passform

Hos Kovvar börjar den perfekta bilmattan eller bagagemattan med perfekt passform. Vi har de exakta måtten för varje bilmatta till varje märke och modell, mätt till millimetern. För att skapa mallar till våra mattor använder vi en avancerad 3D-skanner. Detta innebär att varje Kovvar-bilmatta uppfyller de strängaste kraven i förhållande till originalform och passform, vilket ger precision och jämn kvalitet.

Garanterad kvalitet, ofta bättre än originalet

När du väljer bilmattan som passar dina behov perfekt erbjuder Kovvar dig ett urval av material och prisklasser. Alla våra mattor, från de mest prisvärda, försäkrar dig om perfekt passform, starka material och säker fastsättning. En Kovvar-bilmatta kommer därför att vara minst lika bra som originalet. Ofta är kvaliteten på våra mattor ännu bättre. Därför ger vi en extra lång garanti på många av våra bilmattor. Upp till fyra år!

Långt liv och optimal säkerhet

Bilmattor från Kovvar är extremt slitstarka. Materialet som används i våra mattor utvecklades speciellt för oss, med stor uppmärksamhet på livslängden. Detta gör våra bilmattor slitstarka, så att de behåller sitt snygga utseende. De har också en stark hälsektion, vilket också ökar deras livslängd. Dessutom har våra mattor ett halkskydd som utvecklats av oss och de rätta fästena. Detta innebär att mattorna inte glider, så optimal säkerhet garanteras.

Gummimattor såväl som tygmattor

Bilmattor och bagagemattor från Kovvar finns inte bara som tygmattor utan även i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och lätt att hålla rent. Perfekt om du ofta reser med saker som inte är så lämpliga för mattor. Till exempel om du vill sätta din mountainbike där bak i bilen. Med en gummibagagematta från Kovvar är det inga problem! Oavsett hur smutsig cykeln är. 

Intern expertis och produktion

Kovvar har varit ledande inom specialiserat hantverk sedan 2009 och är verksamt i många länder. Redan från början har vår filosofi varit att varje bilmatta ska vara den perfekta pricken över i:et för varje bil. Vi tillverkar och utvecklar därför våra bilmattor internt, med största uppmärksamhet på kvalitet, innovation och hållbarhet. Vi tar också hand om leverans, direkt till konsumenten, utan dyra mellanmän. Detta innebär ett oöverträffat förhållande mellan pris och kvalitet för dig.

Kvalitet garanteras av Kovvar®

Artboard Created with Sketch.

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida