Bagagerumsmatta BMW 2-serie

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din BMW 2-serie? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din BMW 2-serie. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra BMW 2-serie bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

2-serie F44

2020 - 2020 | Gran Coupé

BMW 2-serie F44

2-serie F46

2015 - 2020 | 5-sitsig

BMW 2-serie F46

2-serie F45

2014 - 2020 | Active Tourer

BMW 2-serie F45

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad BMW 2-serie bagagerumsmatta

BMW 2-serie bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din BMW 2-serie bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra BMW 2-serie bagagemattor. Välj din BMW 2-serie bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida