Artboard Created with Sketch.

Skräddarsydda bilmattor

Letar du efter skräddarsydda mattor? Bilmattor.com är exakt var du behöver vara. Vi är marknadsledarna inom måttbeställda bilmattor. Vi kan tillverka bilmattor för nästan varenda bilmärke och modell. Du vill täcka golvet i din bil med de mest lyxiga mattorna för att ge den ett varmt och bekvämt utseende, därför använder vi bara mattor av bästa kvalitet: velour, lyx velour eller saxony. Du kan få dina bilmattor tillverkade med ditt valda material.

 

 

Byta bilmattor

Du måste byta ut bilens mattor när de börjar få hål eller när kanterna börjar vikas upp. En säker matta ligger fast på golvet och viks inte upp eftersom den då skulle kunna komma under pedalerna. Med bilmattor från Bilmattor.com garanteras du en säker bilresa. Det är enkelt att själv byta ut dina mattor med hjälp av fästsystemet som levereras i samband med mattorna.

Utmärkt betyg!

"Mycket fin vara"

9 / 10

Bilmattor med logotyp och text

Du kan göra dina mattor ännu mer personliga genom att välja en logotyp, en färgad kant eller färgade sömmar. Detta betyder att din bilmatta kommer att passa ännu bättre i din bil. Du kan välja din egen logotyp eller text, men du kan också helt enkelt välja en logotyp eller text från vår samling. Tyvärr är de flesta billogotyper inte tillåtna på grund av policyer angående upphovsrätten.

Täck ditt bilgolv med bilmattor

Att täcka golvet i din bil med mattor är enkelt tack vare det fästsystem som medföljer dina bilmattor. Nu när vi har övertygat dig om att du behöver nya mattor i din bil behöver du bara beställa dem. Det är enkelt att beställa. Du väljer först bilens märke och modell. Därefter väljer du det material du vill ha till mattorna. Efter det kan du välja en logotyp, kantlinje och sömmar om du vill. Sedan behöver du bara fylla i betalningsinformation och sen kommer dina mattor levereras inom några dagar. Öppna paketet, kolla om beställningen är korrekt och installera sedan mattorna i din bil.

Beställ bilmattor

Beställ dina nya mattor snabbt och enkelt med hjälp av rullgardinsmenyn.

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida