Bilmattor Ford Galaxy

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Ford Galaxy. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Ford Galaxy. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Ford Galaxy med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Galaxy

10/2019 - 2023 | 5-sitsig | Hybrid

Bilmattor Ford Galaxy Type 4

Galaxy

2015 - 10/2019 | 7-sitsig

Bilmattor Ford Galaxy Type 3

Galaxy

2015 - 10/2019 | 5-sitsig

Bilmattor Ford Galaxy Type 3

Galaxy

2006 - 2015 | 7-zits

Bilmattor Ford Galaxy Type 2

Galaxy

2006 - 2015 | 5-sitsig

Bilmattor Ford Galaxy Type 2

Galaxy

1995 - 2006 | 7-zits

Bilmattor Ford Galaxy Type 1

Galaxy

1995 - 2006 | 7-zits

Bilmattor Ford Galaxy Type 1

Ford Galaxy bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Ford Galaxy bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Ford Galaxy. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Ford Galaxy.

Anpassade Ford Galaxy tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Ford Galaxy bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Ford Galaxy!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida