Bilmattor Ford C-MAX

Perfekt passande bilmattor för din Ford C-MAX. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Ford C-MAX. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Ford C-MAX med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

C-MAX

2015 - 2022 | Grand C-Max

Bilmattor Ford C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX

2015 - 2022

Bilmattor Ford C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX

2010 - 2015 | Grand C-Max

Bilmattor Ford C-MAX Type 2

C-MAX

2010 - 2015

Bilmattor Ford C-MAX Type 2

C-MAX

2007 - 2010

Bilmattor Ford C-MAX Type 1 Facelift

C-MAX

2003 - 2007

Bilmattor Ford C-MAX Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Ford C-MAX bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Ford C-MAX bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Ford C-MAX. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Ford C-MAX.

Anpassade Ford C-MAX bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Ford C-MAX bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Ford C-MAX!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida