Bilmattor Ford KA

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Ford KA. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Ford KA. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Ford KA bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

KA KA+

06/2018 - 2022 | Active Facelift

Bilmattor Ford KA KA+ Facelift

KA KA+

06/2018 - 2022 | Facelift

Bilmattor Ford KA KA+ Facelift

KA KA+

2016 - 06/2018

Bilmattor Ford KA KA+

KA

2008 - 2016

Bilmattor Ford KA Type 3

KA

2003 - 2008 | SportKA

Bilmattor Ford KA Type 2

KA

2003 - 2005 | StreetKA

Bilmattor Ford KA Type 2

KA

1996 - 2008

Bilmattor Ford KA Type 1

Ford KA bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Ford KA bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Ford KA. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Ford KA.

Anpassade Ford KA bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Ford KA bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Ford KA!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida