Bilmattor Ford KA

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Ford KA. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Ford KA. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Ford KA med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

KA KA+

06/2018 - 2021 | Active Facelift

Ford KA KA+ Facelift

KA KA+

06/2018 - 2021 | Facelift

Ford KA KA+ Facelift

KA KA+

2016 - 06/2018

Ford KA KA+

KA

2008 - 2016

Ford KA Type 3

KA

2003 - 2008 | SportKA

Ford KA Type 2

KA

2003 - 2005 | StreetKA

Ford KA Type 2

KA

1996 - 2008

Ford KA Type 1

Ford KA bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Ford KA bilmattor. Fiberbundna bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Ford KA. Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Ford KA.

Anpassade Ford KA bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Ford KA bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Ford KA!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida