Bilmattor Citroen C4 Picasso

Letar du efter nya bilmattor för din Citroen C4 Picasso. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Citroen C4 Picasso. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Citroen C4 Picasso kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand Picasso

Citroen C4 Picasso Type 2 Facelift

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | 5-sitsig

Citroen C4 Picasso Type 2 Facelift

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand Picasso

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | 5-sitsig

Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | Grand Picasso

Citroen C4 Picasso Type 1

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-sitsig

Citroen C4 Picasso Type 1

55 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Citroen C4 Picasso bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Citroen C4 Picasso bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Citroen C4 Picasso. Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Citroen C4 Picasso.

Anpassade Citroen C4 Picasso bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Citroen C4 Picasso bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Citroen C4 Picasso!

Behöver du personlig rådgivning?

Tel: +46 108886326 Mån/Ons/Fre: 09:30-12:30 & 13:00-14:30 (Telefonsupport på engelska) kundtjänst

Chatta med oss Använd vår live chatt. Klicka här

Mejl På vardagar får du ett svar inom 48 timmar. Skicka din fråga till service@bilmattor.com