Bilmattor Citroen C4 Picasso

Perfekt passande bilmattor för din Citroen C4 Picasso. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Citroen C4 Picasso. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Citroen C4 Picasso kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 7-sitsig

Bilmattor Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018 | Grand | 5-sitsig

Bilmattor Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

10/2016 - 03/2018

Bilmattor Citroen C4 Picasso Type 3

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 7-sitsig

Bilmattor Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016 | Grand | 5-sitsig

Bilmattor Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2013 - 10/2016

Bilmattor Citroen C4 Picasso Type 2

C4 Picasso

2006 - 2013 | Grand Picasso

Bilmattor Citroen C4 Picasso Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

C4 Picasso

2006 - 2013 | 5-sitsig

Bilmattor Citroen C4 Picasso Type 1

Citroen C4 Picasso bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Citroen C4 Picasso bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. Bilmattor av Velour och Lyx-Velour är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Citroen C4 Picasso. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Citroen C4 Picasso perfekt.

Anpassade Citroen C4 Picasso bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Citroen C4 Picasso. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Citroen C4 Picasso korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida