Bilmattor för BMW 6-serie

  • Perfekt passande bilmattor för din BMW 6-serie
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för 6-serie

6-serie G32

11/2017 - 2024 | Gran Turismo

Bilmattor för BMW 6-serie G32

6-serie F13

2011 - 2024 | Coupé

Bilmattor för BMW 6-serie F13

6-serie F12

2011 - 2024 | Cabriolet

Bilmattor för BMW 6-serie F12

6-serie F06

2012 - 2024 | Gran Coupé

Bilmattor för BMW 6-serie F06

6-serie E64

2003 - 2011 | Cabriolet

Bilmattor för BMW 6-serie E64

6-serie E63

2003 - 2011 | Coupé

Bilmattor för BMW 6-serie E63

6-serie E9

1968 - 1975 | 2800 CS

Bilmattor för BMW 6-serie E9

Perfekt passande bilmattor för din BMW 6-serie. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din BMW 6-serie. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din BMW 6-serie kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

BMW 6-serie bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina BMW 6-serie bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din BMW 6-serie. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din BMW 6-serie.

Anpassade BMW 6-serie tygmattor eller gummimattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din BMW 6-serie. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din BMW 6-serie korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida