Bilmattor BMW 6-serie

Perfekt passande bilmattor för din BMW 6-serie. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din BMW 6-serie. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din BMW 6-serie med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

6-serie G32

11/2017 - 2021 | Gran Turismo

BMW 6-serie G32

6-serie F13

2011 - 2021 | Coupé

BMW 6-serie F13

6-serie F12

2011 - 2021 | Cabriolet

BMW 6-serie F12

6-serie F06

2012 - 2021 | Gran Coupé

BMW 6-serie F06

6-serie E64

2003 - 2011 | Cabriolet

BMW 6-serie E64

6-serie E63

2003 - 2011 | Coupé

BMW 6-serie E63

6-serie E9

1968 - 1975 | 2800 CS

BMW 6-serie E9

BMW 6-serie bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina BMW 6-serie bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. Bilmattor av Velour och Lyx-Velour är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din BMW 6-serie. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din BMW 6-serie.

Anpassade BMW 6-serie bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra BMW 6-serie bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din BMW 6-serie!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida