Bilmattor BMW 6-serie

Letar du efter nya bilmattor för din BMW 6-serie. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din BMW 6-serie. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Om du beställer nya mattor till din BMW 6-serie kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

6-serie G32

11/2017 - 2022 | Gran Turismo

Bilmattor BMW 6-serie G32

6-serie F13

2011 - 2022 | Coupé

Bilmattor BMW 6-serie F13

6-serie F12

2011 - 2022 | Cabriolet

Bilmattor BMW 6-serie F12

6-serie F06

2012 - 2022 | Gran Coupé

Bilmattor BMW 6-serie F06

6-serie E64

2003 - 2011 | Cabriolet

Bilmattor BMW 6-serie E64

6-serie E63

2003 - 2011 | Coupé

Bilmattor BMW 6-serie E63

6-serie E9

1968 - 1975 | 2800 CS

Bilmattor BMW 6-serie E9

BMW 6-serie bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina BMW 6-serie bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din BMW 6-serie. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din BMW 6-serie perfekt.

Anpassade BMW 6-serie bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra BMW 6-serie bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din BMW 6-serie!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida