Bilmattor BMW 4-serie

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din BMW 4-serie. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din BMW 4-serie. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din BMW 4-serie kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

4-serie G26

11/2021 - 2022 | Gran Coupé

Bilmattor BMW 4-serie G26

4-serie G23

03/2021 - 2022 | Cabriolet

Bilmattor BMW 4-serie G23

4-serie G22

10/2020 - 2022 | Coupé

Bilmattor BMW 4-serie G22

4-serie F36

2014 - 2022 | Gran Coupé | xDrive

Bilmattor BMW 4-serie F36

4-serie F36

2014 - 2022 | Gran Coupé

Bilmattor BMW 4-serie F36

4-serie F33

2014 - 2022 | Cabriolet

Bilmattor BMW 4-serie F33

4-serie F32

2013 - 10/2020 | Coupé

Bilmattor BMW 4-serie F32

BMW 4-serie bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina BMW 4-serie bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din BMW 4-serie. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din BMW 4-serie.

Anpassade BMW 4-serie bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din BMW 4-serie. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din BMW 4-serie!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida