Bilmattor för BMW 1-serie

  • Perfekt passande bilmattor för din BMW 1-serie
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för 1-serie

1-serie F40

09/2019 - 2023 | Halvkombi

Bilmattor för BMW 1-serie F40

1-serie F21

2012 - 09/2019 | 3 dörrar

Bilmattor för BMW 1-serie F21

1-serie F20

2011 - 09/2019 | 5-deurs

Bilmattor för BMW 1-serie F20

1-serie E88

2008 - 2014 | Cabriolet

Bilmattor för BMW 1-serie E88

1-serie E87

2004 - 2011 | 5-deurs

Bilmattor för BMW 1-serie E87

1-serie E82

2007 - 2013 | Coupé

Bilmattor för BMW 1-serie E82

1-serie E81

2007 - 2012 | 3 dörrar

Bilmattor för BMW 1-serie E81

Letar du efter nya bilmattor för din BMW 1-serie. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din BMW 1-serie. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din BMW 1-serie kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

BMW 1-serie bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina BMW 1-serie bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din BMW 1-serie. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din BMW 1-serie.

Anpassade BMW 1-serie tygmattor eller gummimattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din BMW 1-serie. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din BMW 1-serie!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida