Gummi Bilmattor Audi A6 C8

Årsmodell: 09/2019 - 2024

Färg

Alla fördelar med våra gummibilmattor i en lista:
- 3 års garanti
- Halkskydd förhindrar att de halkar och glider
- Luktfria, så du får en fräscht doftande bil
- Enkla att rengöra med vatten
- Miljövänligt material med bra grepp
- Speciellt tillverkade för att passa din bil
- Smidiga, lätta och exceptionellt robusta

BILMATTOR AV GUMMI: FÖRDELARNA MED OPTIMALT SKYDD
Bilmattor av gummi är idealiska om du vill skydda din bils interiör mot smuts och fukt, något som kan vara mycket nödvändigt om du ofta sätter dig i bilen efter att ha varit ute i lerig eller blöt terräng. Att välja våra bilmattor av gummi för alla väder betyder att du får det bästa skyddet för din bil.

Högkvalitativa bilmattor av gummi, egentillverkade
Våra bilmattor av gummi går inte att matcha kvalitetsmässigt och är helt egentillverkade. De är gjorda av TPE, d.v.s. syntetiskt gummi. Detta återvinningsbara material är miljövänligt och ger ett utmärkt grepp. Dessutom är TPE också mycket smidigt och lätt. En annan fördel är att våra bilmattor av gummi är luktfria, till skillnad från vanliga gummimotsvarigheter.

712,21 kr
Antal bilmattor: 4
Leveranstid 3-4 arbetsdagar
Fästningssystem inkluderat
Leveranskostnader 75 kr
Valda alternativ

Audi A6

Version C8
Typ Allroad Quattro | Utan fästsystem på bakmattorna
Årsmodell 09/2019 - 2024

Bilmatta material

Material Gummi
Material TPE gummi
Tjocklek 10 mm höjd kant
Perfekt Passform

Med 15 års erfarenhet inom bilmattor har vårt företag nu över 2,500 matmallar för olika bilmodeller. Vi besöker bilhandlare varje månad för att ta mätningar av nya modeller. Detta håller vårt sortiment uppdaterat och låter oss leverera perfekt passande bilmattor till även de allra senaste modellerna. Med våra års erfarenhet kan vi också ge 100% garanti på de bilmattor vi levererar. Perfekt passande bilmattor ser inte bara bättre ut i din bil utan, de förbättrar också säkerheten!

Fästningssystem

Bilmattor från Bilmattor.com levererar, om möjligt, med original fästningssystem. I vissa äldre bilar är bilmattorna inte fastsatta med hjälp av ett fästningssystem. I sådana fall levererar Bilmattor.com ett universellt system med din beställning. På detta sätt kan vi garantera att dessa mattor också kan monteras i din bil korrekt. Av säkerhetsskäl är alla nya bilar idag utrustade med ett fästsystem för mattor. Korrekt fastsättning hindrar mattan från att glida under fotpedalerna vid plötslig bromsning. Om du inte är säker på om ditt system är originalet är du välkommen att kontakta oss. Vi har ett original fästningssystem för nästan alla bilar. Om du får ett universellt system och tror att du borde ha fått ett originalsystem, försök först försiktigt ta bort skruvlocket på undersidan av bilen. Om fästsystemet är omöjligt att ta bort, vänligen kontakta oss så kommer vi att ge hjälp via telefon.

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida