Bilmattor Tesla Model 3

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Tesla Model 3. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Tesla Model 3. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Tesla Model 3 med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Model 3

09/2020 - 2021 | Long Range

Tesla  Model 3 Type 3

Model 3

09/2020 - 2021 | Beaded Basin frunk

Tesla  Model 3 Type 3

Model 3

2020 - 09/2020 | Modellår 2020

Tesla  Model 3 Type 2

Model 3

2019 - 2020 | Modellår 2019

Tesla  Model 3 Type 1

433 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Tesla Model 3 bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Tesla Model 3 bilmattor. Fiberbundna bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Tesla Model 3. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Tesla Model 3 perfekt.

Anpassade Tesla Model 3 bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Tesla Model 3 bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Tesla Model 3!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida