Bilmattor Tesla Model 3

Perfekt passande bilmattor för din Tesla Model 3. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Tesla Model 3. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Tesla Model 3 kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Model 3

09/2020 - 2022 | Long Range

Bilmattor Tesla  Model 3 Type 3

Model 3

09/2020 - 2022 | Beaded Basin frunk

Bilmattor Tesla  Model 3 Type 3

Model 3

2020 - 09/2020 | Modellår 2020

Bilmattor Tesla  Model 3 Type 2

Model 3

2019 - 2020 | Modellår 2019

Bilmattor Tesla  Model 3 Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Tesla Model 3 bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Tesla Model 3 bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Tesla Model 3. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Tesla Model 3 perfekt.

Anpassade Tesla Model 3 bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Tesla Model 3 bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Tesla Model 3 korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida