Bilmattor Subaru Impreza

Letar du efter nya bilmattor för din Subaru Impreza. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Subaru Impreza. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din Subaru Impreza kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Impreza

2018 - 2021

Subaru Impreza Type 4

Impreza

2007 - 2011

Subaru Impreza Type 3

Impreza

2000 - 2007 | WRX

Subaru Impreza Type 2

Impreza

2000 - 2007

Subaru Impreza Type 2

Impreza

1992 - 2000

Subaru Impreza Type 1

170 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Subaru Impreza bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Subaru Impreza bilmattor. Fiberbundna bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Subaru Impreza. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Subaru Impreza perfekt.

Anpassade Subaru Impreza bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Subaru Impreza bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Subaru Impreza!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida