Bilmattor Subaru Impreza

Perfekt passande bilmattor för din Subaru Impreza. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Subaru Impreza. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Om du beställer nya mattor till din Subaru Impreza kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Impreza

2018 - 2022

Bilmattor Subaru Impreza Type 4

Impreza

2007 - 2011

Bilmattor Subaru Impreza Type 3

Impreza

2000 - 2007 | WRX

Bilmattor Subaru Impreza Type 2

Impreza

2000 - 2007

Bilmattor Subaru Impreza Type 2

Impreza

1992 - 2000

Bilmattor Subaru Impreza Type 1

585 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Subaru Impreza bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Subaru Impreza bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Subaru Impreza. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Subaru Impreza.

Anpassade Subaru Impreza bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Subaru Impreza. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Subaru Impreza!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida