Bilmattor Opel Zafira

Letar du efter nya bilmattor för din Opel Zafira . Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Opel Zafira . Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Om du beställer nya mattor till din Opel Zafira kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Zafira

2020 - 2021 | Life Electric | Fram

Opel Zafira  Life

Zafira

2019 - 2021 | Life | Fram

Opel Zafira  Life

Zafira C

2012 - 2021

Opel Zafira  C

Zafira B

2005 - 2012 | 7-zits

Opel Zafira  B

Zafira B

2005 - 2012 | 5-sitsig

Opel Zafira  B

Zafira A

1999 - 2005

Opel Zafira  A

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Opel Zafira bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Opel Zafira bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Opel Zafira . Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Opel Zafira perfekt.

Anpassade Opel Zafira bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Opel Zafira bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Opel Zafira !

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida