Bilmattor Opel Zafira

Perfekt passande bilmattor för din Opel Zafira . Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Opel Zafira . Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Opel Zafira bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Zafira

2020 - 2022 | Life Electric | Fram

Bilmattor Opel Zafira  Life

Zafira

2019 - 2022 | Life | Fram

Bilmattor Opel Zafira  Life

Zafira C

2012 - 2022

Bilmattor Opel Zafira  C

Zafira B

2005 - 2012 | 7-zits

Bilmattor Opel Zafira  B

Zafira B

2005 - 2012 | 5-sitsig

Bilmattor Opel Zafira  B

Zafira A

1999 - 2005

Bilmattor Opel Zafira  A

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Opel Zafira bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Opel Zafira bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Opel Zafira . Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Opel Zafira perfekt.

Anpassade Opel Zafira bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Opel Zafira . I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Opel Zafira korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida