Bilmattor för Mitsubishi Pajero

  • Perfekt passande bilmattor för din Mitsubishi Pajero
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Pajero

Pajero Sport

2002 - 2008

Bilmattor för Mitsubishi Pajero Sport

Pajero

2006 - 2024 | Lång hjulbas

Bilmattor för Mitsubishi Pajero Type 4

Pajero

2006 - 2024 | Kort hjulbas

Bilmattor för Mitsubishi Pajero Type 4

Pajero

2000 - 2006 | Lång hjulbas

Bilmattor för Mitsubishi Pajero Type 3

Pajero

2000 - 2006 | Kort hjulbas

Bilmattor för Mitsubishi Pajero Type 3

Pajero

1998 - 2000

Bilmattor för Mitsubishi Pajero Type 2

Pajero

1991 - 1998

Bilmattor för Mitsubishi Pajero Type 1

Perfekt passande bilmattor för din Mitsubishi Pajero. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Mitsubishi Pajero. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Mitsubishi Pajero bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Mitsubishi Pajero bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Mitsubishi Pajero bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Mitsubishi Pajero. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Mitsubishi Pajero.

Anpassade Mitsubishi Pajero tygmattor eller gummimattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Mitsubishi Pajero. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Mitsubishi Pajero korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida