Bilmattor Mitsubishi Pajero

Letar du efter nya bilmattor för din Mitsubishi Pajero. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Mitsubishi Pajero. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Mitsubishi Pajero med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Pajero Sport

2002 - 2008

Bilmattor Mitsubishi Pajero Sport

Pajero

2006 - 2023 | Lång hjulbas

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 4

Pajero

2006 - 2023 | Kort hjulbas

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 4

Pajero

2000 - 2006 | Lång hjulbas

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 3

Pajero

2000 - 2006 | Kort hjulbas

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 3

Pajero

1998 - 2000

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 2

Pajero

1991 - 1998

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 1

Mitsubishi Pajero bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Mitsubishi Pajero bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Mitsubishi Pajero. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Mitsubishi Pajero.

Anpassade Mitsubishi Pajero tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Mitsubishi Pajero bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Mitsubishi Pajero!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida