Bilmattor Mitsubishi Pajero

Perfekt passande bilmattor för din Mitsubishi Pajero. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Mitsubishi Pajero. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Mitsubishi Pajero med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Pajero Sport

2002 - 2008

Bilmattor Mitsubishi Pajero Sport

Pajero

2006 - 2022 | Lång hjulbas

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 4

Pajero

2006 - 2022 | Kort hjulbas

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 4

Pajero

2000 - 2006 | Lång hjulbas

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 3

Pajero

2000 - 2006 | Kort hjulbas

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 3

Pajero

1998 - 2000

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 2

Pajero

1991 - 1998

Bilmattor Mitsubishi Pajero Type 1

Mitsubishi Pajero bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Mitsubishi Pajero bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Mitsubishi Pajero. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Saxony det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Mitsubishi Pajero.

Anpassade Mitsubishi Pajero bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Mitsubishi Pajero. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Mitsubishi Pajero!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida