Bilmattor Mitsubishi Colt

Perfekt passande bilmattor för din Mitsubishi Colt. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Mitsubishi Colt. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Mitsubishi Colt bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Colt

2008 - 2012 | Inga värmda säten

Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2008 - 2012 | Värmda säten

Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2006 - 2009 | Cabriolet

Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 5 dörrar

Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 3 dörrar

Mitsubishi Colt Type 3

Colt

1998 - 2004

Mitsubishi Colt Type 2 Facelift

Colt

1996 -1998

Mitsubishi Colt Type 2

491 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Colt

1992 - 1996

Mitsubishi Colt Type 1

Mitsubishi Colt bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Mitsubishi Colt bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Mitsubishi Colt. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Saxony det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Mitsubishi Colt.

Anpassade Mitsubishi Colt bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Mitsubishi Colt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Mitsubishi Colt!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida