Bilmattor för Mitsubishi Colt

  • Perfekt passande bilmattor för din Mitsubishi Colt
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Colt

Colt

2023 - 2024 | Hybrid

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 5

Colt

2008 - 2012 | Inga värmda säten

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2008 - 2012 | Värmda säten

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2006 - 2009 | Cabriolet

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 5 dörrar

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 3 dörrar

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 3

Colt

1998 - 2004

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 2 Facelift

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Colt

1996 -1998

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 2

Colt

1992 - 1996

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 1

Letar du efter nya bilmattor för din Mitsubishi Colt. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Mitsubishi Colt. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din Mitsubishi Colt kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Mitsubishi Colt bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Mitsubishi Colt bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Mitsubishi Colt. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Mitsubishi Colt perfekt.

Anpassade Mitsubishi Colt tygmattor eller gummimattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Mitsubishi Colt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Mitsubishi Colt!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida