Bilmattor för Mitsubishi Colt

  • Perfekt passande bilmattor för din Mitsubishi Colt
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Colt

Colt

2008 - 2012 | Inga värmda säten

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2008 - 2012 | Värmda säten

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2006 - 2009 | Cabriolet

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 5 dörrar

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 3 dörrar

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 3

Colt

1998 - 2004

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 2 Facelift

Colt

1996 -1998

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 2

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Colt

1992 - 1996

Bilmattor för Mitsubishi Colt Type 1

Letar du efter nya bilmattor för din Mitsubishi Colt. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Mitsubishi Colt. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Genom att välja Mitsubishi Colt bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Mitsubishi Colt bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Mitsubishi Colt bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Mitsubishi Colt. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Mitsubishi Colt.

Anpassade Mitsubishi Colt tygmattor eller gummimattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Mitsubishi Colt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Mitsubishi Colt!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida