Bilmattor Mitsubishi Colt

Letar du efter nya bilmattor för din Mitsubishi Colt. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Mitsubishi Colt. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Mitsubishi Colt bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Colt

2008 - 2012 | Inga värmda säten

Bilmattor Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2008 - 2012 | Värmda säten

Bilmattor Mitsubishi Colt Type 4

Colt

2006 - 2009 | Cabriolet

Bilmattor Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 5 dörrar

Bilmattor Mitsubishi Colt Type 3

Colt

2004 - 2008 | 3 dörrar

Bilmattor Mitsubishi Colt Type 3

Colt

1998 - 2004

Bilmattor Mitsubishi Colt Type 2 Facelift

Colt

1996 -1998

Bilmattor Mitsubishi Colt Type 2

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Colt

1992 - 1996

Bilmattor Mitsubishi Colt Type 1

Mitsubishi Colt bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Mitsubishi Colt bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Mitsubishi Colt. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Saxony det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Mitsubishi Colt.

Anpassade Mitsubishi Colt bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Mitsubishi Colt bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Mitsubishi Colt korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida