Bilmattor Mercedes CLS

Perfekt passande bilmattor för din Mercedes CLS. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Mercedes CLS. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Om du beställer nya mattor till din Mercedes CLS kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

CLS C257

03/2018 - 2022 | Coupé

Bilmattor Mercedes CLS C257

CLS X218

10/2014 - 2018 | Shooting Brake Facelift

Bilmattor Mercedes CLS X218

CLS C218

10/2014 - 03/2018 | Coupé Facelift

Bilmattor Mercedes CLS C218

CLS X218

2012 - 10/2014 | Shooting Brake

Bilmattor Mercedes CLS X218

CLS C218

2011 - 10/2014 | Coupé

Bilmattor Mercedes CLS C218

CLS C219

2004 - 2010

Bilmattor Mercedes CLS C219

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Mercedes CLS bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Mercedes CLS bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Mercedes CLS. Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Mercedes CLS.

Anpassade Mercedes CLS bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Mercedes CLS bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Mercedes CLS korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida