Bilmattor Mercedes CLS

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Mercedes CLS. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Mercedes CLS. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Mercedes CLS med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

CLS C257

03/2018 - 2023 | Coupé

Bilmattor Mercedes CLS C257

CLS X218

10/2014 - 2018 | Shooting Brake Facelift

Bilmattor Mercedes CLS X218

CLS C218

10/2014 - 03/2018 | Coupé Facelift

Bilmattor Mercedes CLS C218

CLS X218

2012 - 10/2014 | Shooting Brake

Bilmattor Mercedes CLS X218

CLS C218

2011 - 10/2014 | Coupé

Bilmattor Mercedes CLS C218

CLS C219

2004 - 2010

Bilmattor Mercedes CLS C219

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Mercedes CLS bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Mercedes CLS bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Mercedes CLS. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Mercedes CLS.

Anpassade Mercedes CLS tygmattor eller gummimattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Mercedes CLS. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Mercedes CLS!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida