Bilmattor Lancia Phedra

Perfekt passande bilmattor för din Lancia Phedra. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Lancia Phedra. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Lancia Phedra bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Phedra

2002 - 2010 | 7 sitsig

Bilmattor Lancia Phedra 7-zits

Phedra

2002 - 2010 | 6 sitsig

Bilmattor Lancia Phedra 6-zits

Phedra

2002 - 2010 | 5-sitsig

Bilmattor Lancia Phedra 5-zits

585 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Lancia Phedra bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Lancia Phedra bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Lancia Phedra. Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Lancia Phedra.

Anpassade Lancia Phedra bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Lancia Phedra bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Lancia Phedra korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida