Bilmattor för Kia Sportage

  • Perfekt passande bilmattor för din Kia Sportage
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Sportage

Sportage

12/2021 - 2023 | (Plug-in) Hybrid

Bilmattor för Kia Sportage Type 5

Sportage

12/2021 - 2023 | Mild hybrid (48V)

Bilmattor för Kia Sportage Type 5

Sportage

10/2018 - 12/2021

Bilmattor för Kia Sportage Type 4 Facelift

Sportage

2016 - 10/2018

Bilmattor för Kia Sportage Type 4

Sportage

2010 - 2016

Bilmattor för Kia Sportage Type 3

Sportage

2004 - 2010

Bilmattor för Kia Sportage Type 2

Sportage

1994 - 2002

Bilmattor för Kia Sportage Type 1

Perfekt passande bilmattor för din Kia Sportage. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Kia Sportage. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Kia Sportage kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Kia Sportage bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Kia Sportage bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Sportage. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar har vi även bilmattor i gummi. Gummi är starkt, flexibelt och enkelt att rengöra. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Kia Sportage.

Anpassade Kia Sportage tygmattor eller gummimattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Kia Sportage. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Kia Sportage korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida