Bilmattor för Kia Sportage

  • Perfekt passande bilmattor för din Kia Sportage
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Sportage

Sportage

12/2021 - 2024 | Plug-In Hybrid (13.8 kWh)

Bilmattor för Kia Sportage Type 6

Sportage

12/2021 - 2024 | Hybrid (1.49 kWh)

Bilmattor för Kia Sportage Type 5

Sportage

12/2021 - 2024 | Mild Hybrid

Bilmattor för Kia Sportage Type 5

Sportage

10/2018 - 12/2021

Bilmattor för Kia Sportage Type 4 Facelift

Sportage

2016 - 10/2018

Bilmattor för Kia Sportage Type 4

Sportage

2010 - 2016

Bilmattor för Kia Sportage Type 3

Sportage

2004 - 2010

Bilmattor för Kia Sportage Type 2

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Sportage

1994 - 2002

Bilmattor för Kia Sportage Type 1

Perfekt passande bilmattor för din Kia Sportage. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Kia Sportage. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Om du beställer nya mattor till din Kia Sportage kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Kia Sportage bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Kia Sportage bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Sportage. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Kia Sportage perfekt.

Anpassade Kia Sportage tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Kia Sportage bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Kia Sportage!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida