Bilmattor Kia Sorento

Perfekt passande bilmattor för din Kia Sorento. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Kia Sorento. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Om du beställer nya mattor till din Kia Sorento kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Sorento

09/2020 - 2021 | 7-sitsig

Kia Sorento Type 4

Sorento

09/2020 - 2021 | 5-sitsig

Kia Sorento Type 4

Sorento

2015 - 09/2020 | 7-zits

Kia Sorento Type 3

Sorento

2015 - 09/2020 | 5-sitsig

Kia Sorento Type 3

Sorento

10/2012 - 2015 | 7-zits

Kia Sorento Type 2 Facelift

Sorento

10/2012 - 2015 | 5-sitsig

Kia Sorento Type 2 Facelift

Sorento

2009 - 10/2012 | 7-zits

Kia Sorento Type 2

122 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Sorento

2009 - 10/2012 | 5-sitsig

Kia Sorento Type 2

Sorento

2006 - 2009

Kia Sorento Type 1 Facelift

Sorento

2002 - 2006

Kia Sorento Type 1

Kia Sorento bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Kia Sorento bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Sorento. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Kia Sorento perfekt.

Anpassade Kia Sorento bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Kia Sorento bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Kia Sorento!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida