Bilmattor Kia Ceed

Letar du efter nya bilmattor för din Kia Ceed. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Kia Ceed. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Om du beställer nya mattor till din Kia Ceed kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Ceed

2020 - 2021 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Kia Ceed Type 3

Ceed

10/2018 - 2021 | Sportswagon

Kia Ceed Type 3

Ceed

07/2018 - 2021 | 5-deurs

Kia Ceed Type 3

Ceed

2012 - 07/2018 | Sportswagon

Kia Ceed Type 2 Facelift

Ceed

2012 - 07/2018 | 5-deurs

Kia Ceed Type 2

Ceed

2009 - 2012

Kia Ceed Type 1 Facelift

Ceed

2007 - 2009

Kia Ceed Type 1

Kia Ceed bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Kia Ceed bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Ceed. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Kia Ceed perfekt.

Anpassade Kia Ceed bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Kia Ceed bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Kia Ceed!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida