Bilmattor Kia Ceed

Letar du efter nya bilmattor för din Kia Ceed. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Kia Ceed. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Kia Ceed bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Ceed

2020 - 2022 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Bilmattor Kia Ceed Type 3

Ceed

10/2018 - 2022 | Sportswagon

Bilmattor Kia Ceed Type 3

Ceed

07/2018 - 2022 | 5-deurs

Bilmattor Kia Ceed Type 3

Ceed

2012 - 07/2018 | Sportswagon

Bilmattor Kia Ceed Type 2 Facelift

Ceed

2012 - 07/2018 | 5-deurs

Bilmattor Kia Ceed Type 2

Ceed

2009 - 2012

Bilmattor Kia Ceed Type 1 Facelift

Ceed

2007 - 2009

Bilmattor Kia Ceed Type 1

Kia Ceed bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Kia Ceed bilmattor. Fiberbundna bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. Bilmattor av Velour och Lyx-Velour är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Ceed. Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Kia Ceed.

Anpassade Kia Ceed bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Kia Ceed. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Kia Ceed!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida