Bilmattor för Kia Ceed

  • Perfekt passande bilmattor för din Kia Ceed
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Ceed

Ceed

2020 - 2023 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Bilmattor för Kia Ceed Type 3

Ceed

10/2018 - 2023 | Sportswagon

Bilmattor för Kia Ceed Type 3

Ceed

07/2018 - 2023 | 5-deurs

Bilmattor för Kia Ceed Type 3

Ceed

2012 - 07/2018 | Sportswagon

Bilmattor för Kia Ceed Type 2 Facelift

Ceed

2012 - 07/2018 | 5-deurs

Bilmattor för Kia Ceed Type 2

Ceed

2009 - 2012

Bilmattor för Kia Ceed Type 1 Facelift

Ceed

2007 - 2009

Bilmattor för Kia Ceed Type 1

Perfekt passande bilmattor för din Kia Ceed. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Kia Ceed. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Kia Ceed med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Kia Ceed bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Kia Ceed bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Ceed. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Kia Ceed perfekt.

Anpassade Kia Ceed tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Kia Ceed bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Kia Ceed!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida