Bilmattor för Kia Ceed

  • Perfekt passande bilmattor för din Kia Ceed
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Ceed

Ceed

2020 - 2023 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Bilmattor för Kia Ceed Type 3

Ceed

10/2018 - 2023 | Sportswagon

Bilmattor för Kia Ceed Type 3

Ceed

07/2018 - 2023 | 5-deurs

Bilmattor för Kia Ceed Type 3

Ceed

2012 - 07/2018 | Sportswagon

Bilmattor för Kia Ceed Type 2 Facelift

Ceed

2012 - 07/2018 | 5-deurs

Bilmattor för Kia Ceed Type 2

Ceed

2009 - 2012

Bilmattor för Kia Ceed Type 1 Facelift

Ceed

2007 - 2009

Bilmattor för Kia Ceed Type 1

Letar du efter nya bilmattor för din Kia Ceed. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Kia Ceed. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Genom att välja Kia Ceed bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Kia Ceed bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Kia Ceed bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Basic mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Ceed. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Kia Ceed perfekt.

Anpassade Kia Ceed tygmattor eller gummimattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Kia Ceed. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Kia Ceed!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida