Bilmattor Kia Carens

Letar du efter nya bilmattor för din Kia Carens. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Kia Carens. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Genom att välja Kia Carens bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Carens

2013 - 2022 | Avstånd fästpunkter (bestuurder) 37,5 cm

Bilmattor Kia Carens Type 4

Carens

2013 - 2022 | Avstånd fästpunkter (bestuurder) 33,6 cm

Bilmattor Kia Carens Type 4

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 7-zits

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 5-sitsig

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuell | 7-zits

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuell | 5-sitsig

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2002 - 2006

Bilmattor Kia Carens Type 2

585 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Carens

1999 - 2002

Bilmattor Kia Carens Type 1

Kia Carens bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Kia Carens bilmattor. Våra mest prisvärda bilmattor är våra Fiberbundna mattor. Högkvalitativ, funktionell matta, men olämplig för tung användning. Välj dessa mattor om du bara vill ha lite mer än en universell bilmatta. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Carens. Våra bilmattor av Saxony är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Kia Carens perfekt.

Anpassade Kia Carens bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Kia Carens. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Kia Carens korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida