Bilmattor Kia Carens

Letar du efter nya bilmattor för din Kia Carens. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Kia Carens. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Kia Carens med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Carens

2013 - 2023 | Avstånd fästpunkter (bestuurder) 37,5 cm

Bilmattor Kia Carens Type 4

Carens

2013 - 2023 | Avstånd fästpunkter (bestuurder) 33,6 cm

Bilmattor Kia Carens Type 4

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 7-zits

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 5-sitsig

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuell | 7-zits

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuell | 5-sitsig

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2002 - 2006

Bilmattor Kia Carens Type 2

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Carens

1999 - 2002

Bilmattor Kia Carens Type 1

Kia Carens bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Kia Carens bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Carens. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Kia Carens.

Anpassade Kia Carens tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Kia Carens bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Kia Carens!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida