Bilmattor Kia Carens

Perfekt passande bilmattor för din Kia Carens. Vi levererar en komplett uppsättning mattor till din bil, inklusive det ursprungliga fästningssystemet för att förhindra att dina mattor glider. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Kia Carens. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Satsa på perfektion och komfort - välj att utrusta din Kia Carens med våra bilmattor. Vi förser våra bilmattor med halkskydd för maximal säkerhet. Vill du lägga till en logotyp eller text på dina bilmattor, eller en hälplatta för att bekämpa slitage? Det är också möjligt med Bilmattor.com.

Carens

2013 - 2022 | Avstånd fästpunkter (bestuurder) 37,5 cm

Bilmattor Kia Carens Type 4

Carens

2013 - 2022 | Avstånd fästpunkter (bestuurder) 33,6 cm

Bilmattor Kia Carens Type 4

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 7-zits

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Automatisk | 5-sitsig

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuell | 7-zits

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2006 - 2013 | Manuell | 5-sitsig

Bilmattor Kia Carens Type 3

Carens

2002 - 2006

Bilmattor Kia Carens Type 2

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Carens

1999 - 2002

Bilmattor Kia Carens Type 1

Kia Carens bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Kia Carens bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Kia Carens. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Saxony det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Kia Carens perfekt.

Anpassade Kia Carens bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Kia Carens. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Kia Carens!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida