Bagagerumsmatta SsangYong Korando

Hitta dina skräddarsydda SsangYong Korando bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din SsangYong Korando. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din SsangYong Korando garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Korando

2021 - 2022 | e-Motion

Bagagerumsmatta Korando Type 4

Korando

2019 - 2022

Bagagerumsmatta Korando Type 3

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad SsangYong Korando bagagerumsmatta

Bilar som din SsangYong Korando har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din SsangYong Korando bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra SsangYong Korando bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din SsangYong Korando nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida