Bagagerumsmatta för Lexus UX

  • Högkvalitativ bagagematta för din Lexus UX
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för UX

UX

2020 - 2023 | Elektrisk

Bagagerumsmatta för UX Type 2

UX

2023 - 2023 | 300e

Bagagerumsmatta för UX Type 1

UX

2019 - 2023 | 250h

Bagagerumsmatta för UX Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Hitta dina skräddarsydda Lexus UX bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Lexus UX perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Lexus UX garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Lexus UX bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Lexus UX inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Lexus UX bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Lexus UX bagagemattor. Välj din Lexus UX bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida