Bagagerumsmatta Jeep Wrangler

Här är en lista över våra Jeep Wrangler bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Jeep Wrangler perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Jeep Wrangler bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Wrangler JL

2021 - 2022 | 5-deurs | 4xe

Bagagerumsmatta Wrangler JL

Wrangler JL

09/2018 - 2022 | 5-deurs

Bagagerumsmatta Wrangler JL

Wrangler JK

2007 - 09/2018 | 5-deurs | Dubbel fixering

Bagagerumsmatta Wrangler JK

Wrangler JK

2007 - 09/2018 | 5-deurs | Enkele bevestiging

Bagagerumsmatta Wrangler JK

585 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Jeep Wrangler bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Jeep Wrangler inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Jeep Wrangler bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Beställ en Jeep Wrangler bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida