Bagagerumsmatta Jeep Grand Cherokee

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Jeep Grand Cherokee? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Jeep Grand Cherokee. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Jeep Grand Cherokee garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Grand Cherokee WK2

2011 - 2022 | fixeringssystem dubbel

Bagagerumsmatta Grand Cherokee WK2

Grand Cherokee WK2

2011 - 2022 | Enkel fixering

Bagagerumsmatta Grand Cherokee WK2

Grand Cherokee WK

2005 - 2010

Bagagerumsmatta Grand Cherokee WK

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Jeep Grand Cherokee bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Jeep Grand Cherokee inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Jeep Grand Cherokee bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Jeep Grand Cherokee bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Jeep Grand Cherokee nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida