Bagagerumsmatta för Jeep Grand Cherokee

  • Högkvalitativ bagagematta för din Jeep Grand Cherokee
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Grand Cherokee

Grand Cherokee WL

2023 - 2023 | 4xe | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta för Grand Cherokee WL

Grand Cherokee WK2

2011 - 2023 | fixeringssystem dubbel

Bagagerumsmatta för Grand Cherokee WK2

Grand Cherokee WK2

2011 - 2023 | Enkel fixering

Bagagerumsmatta för Grand Cherokee WK2

Grand Cherokee WK

2005 - 2010

Bagagerumsmatta för Grand Cherokee WK

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Jeep Grand Cherokee? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Jeep Grand Cherokee. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Jeep Grand Cherokee garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Jeep Grand Cherokee bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Jeep Grand Cherokee inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Jeep Grand Cherokee bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Jeep Grand Cherokee bagagemattor. Beställ en Jeep Grand Cherokee bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida