Bagagerumsmatta för Jeep Grand Cherokee

  • Högkvalitativ bagagematta för din Jeep Grand Cherokee
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Grand Cherokee

Grand Cherokee WL

2023 - 2024 | 4xe | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta för Grand Cherokee WL

Grand Cherokee WK2

2011 - 2023 | fixeringssystem dubbel

Bagagerumsmatta för Grand Cherokee WK2

Grand Cherokee WK2

2011 - 2023 | Enkel fixering

Bagagerumsmatta för Grand Cherokee WK2

Grand Cherokee WK

2005 - 2010

Bagagerumsmatta för Grand Cherokee WK

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Jeep Grand Cherokee? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Jeep Grand Cherokee. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Jeep Grand Cherokee bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Anpassad Jeep Grand Cherokee bagagerumsmatta

Alla bilar från Jeep Grand Cherokee har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Jeep Grand Cherokee bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Jeep Grand Cherokee bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Jeep Grand Cherokee nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida