Bagagerumsmatta Jeep Renegade

Anpassade Jeep Renegade bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Jeep Renegade . Vi garanterar 100% perfekt passform. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Renegade

2020 - 2021 | 4xe Plug-in | Medförare utan fixering

Jeep Renegade  Type 3

Renegade

2020 - 2021 | 4xe Plug-in | Medförare med fixering

Jeep Renegade  Type 3

Renegade

09/2018 - 2021 | Medförare utan fixering

Jeep Renegade  Type 2

Renegade

09/2018 - 2021 | Medförare med fixering

Jeep Renegade  Type 2

Renegade

2014 - 09/2018 | Medförare utan fixering

Jeep Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Avstånd fästpunkter (Medförare) 20 cm

Jeep Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Avstånd fästpunkter (Medförare) 18 cm

Jeep Renegade  Type 1

Anpassad Jeep Renegade bagagerumsmatta

Alla bilar från Jeep Renegade har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Jeep Renegade bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Välj din Jeep Renegade bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida