Bagagerumsmatta Jeep Renegade

Hitta dina skräddarsydda Jeep Renegade bagagerumsmatta här. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Jeep Renegade perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Renegade

2020 - 2022 | Plug-in (e-)Hybrid | Medförare utan fixering

Bagagerumsmatta Renegade  Type 3

Renegade

2020 - 2022 | Plug-in (e-)Hybrid | Medförare med fixering

Bagagerumsmatta Renegade  Type 3

Renegade

09/2018 - 2022 | Medförare utan fixering

Bagagerumsmatta Renegade  Type 2

Renegade

09/2018 - 2022 | Medförare med fixering

Bagagerumsmatta Renegade  Type 2

Renegade

2014 - 09/2018 | Medförare utan fixering

Bagagerumsmatta Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Avstånd fästpunkter (Medförare) 20 cm

Bagagerumsmatta Renegade  Type 1

Renegade

2014 - 09/2018 | Avstånd fästpunkter (Medförare) 18 cm

Bagagerumsmatta Renegade  Type 1

Anpassad Jeep Renegade bagagerumsmatta

Bilar som din Jeep Renegade har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Jeep Renegade bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Välj din Jeep Renegade bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida