Bagagerumsmatta Ford Galaxy

Hitta dina skräddarsydda Ford Galaxy bagagerumsmatta här. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Ford Galaxy perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Ford Galaxy bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Galaxy

10/2019 - 2022 | 5-sitsig | Hybrid

Bagagerumsmatta Galaxy Type 4

Galaxy

2015 - 10/2019 | 7-sitsig

Bagagerumsmatta Galaxy Type 3

Galaxy

2015 - 10/2019 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Galaxy Type 3

Galaxy

2006 - 2015 | 7-zits

Bagagerumsmatta Galaxy Type 2

Galaxy

2006 - 2015 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Galaxy Type 2

Anpassad Ford Galaxy bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Ford Galaxy inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Ford Galaxy bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Ford Galaxy bagagerumsmattor. Beställ en Ford Galaxy bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida