Bagagerumsmatta för Ford C-MAX

  • Högkvalitativ bagagematta för din Ford C-MAX
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för C-MAX

C-MAX

2015 - 2024 | Grand C-Max

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX

2015 - 2024

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX

2010 - 2015 | Grand C-Max

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 2

C-MAX

2010 - 2015

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 2

C-MAX

2007 - 2010

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 1 Facelift

C-MAX

2003 - 2007

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Ford C-MAX? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Ford C-MAX. Vi garanterar 100% perfekt passform. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Anpassad Ford C-MAX bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Ford C-MAX inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Ford C-MAX bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Ford C-MAX bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Ford C-MAX nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida