Bagagerumsmatta för Ford C-MAX

  • Högkvalitativ bagagematta för din Ford C-MAX
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för C-MAX

C-MAX

2015 - 2023 | Grand C-Max

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX

2015 - 2023

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 2 Facelift

C-MAX

2010 - 2015 | Grand C-Max

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 2

C-MAX

2010 - 2015

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 2

C-MAX

2007 - 2010

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 1 Facelift

C-MAX

2003 - 2007

Bagagerumsmatta för C-MAX Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Ford C-MAX? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Ford C-MAX perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Anpassad Ford C-MAX bagagerumsmatta

Alla bilar från Ford C-MAX har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Ford C-MAX bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Ford C-MAX bagagemattor. Välj din Ford C-MAX bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida