Bagagerumsmatta Ford Kuga

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Ford Kuga? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Ford Kuga perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Ford Kuga bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Kuga 3

03/2020 - 2022 | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta Kuga Type 5

Kuga 3

03/2020 - 2022

Bagagerumsmatta Kuga Type 5

Kuga 2

2016 - 03/2020

Bagagerumsmatta Kuga Type 4

Kuga 2

2013 - 2016

Bagagerumsmatta Kuga Type 3

Kuga 1

2011 - 2013

Bagagerumsmatta Kuga Type 2

Kuga 1

2008 - 2011

Bagagerumsmatta Kuga Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Ford Kuga bagagerumsmatta

Bilar som din Ford Kuga har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Ford Kuga bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Välj din Ford Kuga bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida