Bagagerumsmatta Ford Fiesta

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Ford Fiesta? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Ford Fiesta perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Ford Fiesta garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Fiesta

06/2017 - 2022

Bagagerumsmatta Fiesta Type 4

Fiesta

2013 - 06/2017

Bagagerumsmatta Fiesta Type 3 Facelift

Fiesta

2008 - 2013

Bagagerumsmatta Fiesta Type 3

Fiesta

2005 - 2008 | Crossroad

Bagagerumsmatta Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta

2005 - 2008

Bagagerumsmatta Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta

2001 - 2005

Bagagerumsmatta Fiesta Type 2

Anpassad Ford Fiesta bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Ford Fiesta inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Ford Fiesta bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Ford Fiesta bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Ford Fiesta nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida