Bagagerumsmatta Ford Fiesta

Hitta dina skräddarsydda Ford Fiesta bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Ford Fiesta perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Ford Fiesta bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Fiesta

06/2017 - 2022

Bagagerumsmatta Fiesta Type 4

Fiesta

2013 - 06/2017

Bagagerumsmatta Fiesta Type 3 Facelift

Fiesta

2008 - 2013

Bagagerumsmatta Fiesta Type 3

Fiesta

2005 - 2008 | Crossroad

Bagagerumsmatta Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta

2005 - 2008

Bagagerumsmatta Fiesta Type 2 Facelift

Fiesta

2001 - 2005

Bagagerumsmatta Fiesta Type 2

Anpassad Ford Fiesta bagagerumsmatta

Bilar som din Ford Fiesta har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Ford Fiesta bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Ford Fiesta nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida