Bagagerumsmatta Cupra Leon

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Cupra Leon? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Cupra Leon. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Cupra Leon garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Leon

2020 - 2022 | Sportstourer | eHybrid

Bagagerumsmatta Leon Type 1

Leon

2020 - 2022 | Sportstourer

Bagagerumsmatta Leon Type 1

Leon

2020 - 2022 | 5 dörrar | eHybrid

Bagagerumsmatta Leon Type 1

Leon

2020 - 2022 | 5 dörrar

Bagagerumsmatta Leon Type 1

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Cupra Leon bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Cupra Leon inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Cupra Leon bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Cupra Leon bagagerumsmattor. Välj din Cupra Leon bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida